Mijn opleiding en achtergrond

Gunther Kemel groeide op in het West-Vlaamse Varsenare (Brugge) en studeerde kinesitherapie aan het KHBO (nu VIVES) en osteopathie aan het Flanders International College of Osteopathy in Antwerpen (FICO) en heeft ondertussen meer dan 20 jaar ervaring. 

In 2007 kwam Gunther met zijn gezin in Gistel (West-Vlaanderen) wonen waar hij een osteopathie-praktijk startte. Daarnaast gaf Gunther bijna 10 jaar les aan de opleiding osteopathie van het Flanders International College of Osteopathy.

 

De laatste jaren heeft hij zich toegelegd op de behandeling van functionele stemproblemen in nauwe samenwerking met NKO-artsen en logopedisten. In 2018 breidde Gunther zijn activiteiten uit naar het Oost-Vlaamse Gent waar hij deel uitmaakt van de gezondheidspraktijk Ode.

 

In zijn vrije tijd geniet Gunther van wandelen, joggen en hardlopen. Hij liep enkele marathons, maar wandelt en loopt het liefst in de natuur.

 

Gunther is een osteopaat met zijn beide voeten op de grond. Hij gebruikt zoveel als mogelijk de beschikbare wetenschap als basis voor zijn behandelingen. Gunther heeft een brede interesse, volgde tal van opleidingen in binnen- en buitenland en is vooral gespecialiseerd in de behandeling van functionele stemproblemen en somatische tinnitus.

Gunther is lid van BVBO (Beroepsvereniging van de Belgische Osteopaten) en wordt erkend door alle mutualiteiten.

Any questions? Contact us!

vocallogopedie@gmail.com       +32 (0)479 688 853       

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

© 2017 Vocal Logopedie - Alle rechten voorbehouden